Select Page

Spianata’s

VERS BELEGD

Spianata

Deze dubbelgevouwen sensazione wordt gezien als de revolutionaire opvolger van de traditionele panini. Minder grillig en nog smaakvoller dan zijn voorganger is dit broodje jouw ideale en snelle tussendoortje voor de lunch, maar ook lekker als goedgevulde avondmaaltijd. De spianata’s van Daily Italy zijn belegd met tre gustare di tradizionale: Caprese, Verdura & Parma.

Plaatpizza’s

VERS BELEGD

Plaatpizza’s

Laat jouw hart smelten voor de autentico pizza piato. Daily Italy brengt je met ­­de ouderwetse smaak van de zelfgemaakte plaatpizza terug naar de Italiaanse ovenkunsten van weleer. Met warmgebakken deegbodems en vers gesneden ingrediënten wordt de basis gelegd voor vijf ovenheerlijke pizza’s: Margarita, Pancetta, Pollo, Salmone & Peperoni. Deze rijk belegde traditie is voor elke bijzondere gelegenheid geschikt. Van gangmaker als festivalfood tot smaakmaker op een internationale vakbeurs: de plaatpizza’s van Daily Italy zijn indimenticable, oftewel onvergetelijk.

Pasta’s

ITALIAN

Pasta’s

Laat je verleiden door de bekendste aroma di Italia en proef één van onze versbereide pasta’s. De vers gekookte penne of strozzapreti vormen de basis voor de classico di regionale als pasta Bolognese met tomatengehaktsaus, pasta Carbonara met gesmolten kaas en knapperige spekreepjes of pasta Pesto met smeuïge kruiden. Degelijke kwaliteit en lekker voedingsrijk wordt garantita.